Soutěž Bohumilice

V sobotu se naše soutěžní družstva vydala do Bohumilic sbírat jedny z posledních potřebných bodů před ukončením soutěží Podboubínské hasičské ligy. Ale vše dopadlo jinak. Problém na časomíře, který se řešil už na soutěži ve Svaté Maří pokračoval. A dopadlo to tak, že časomíra klekla úplně. Proběhly pokusy o opravení, ale bohužel marně. Takže dlouhé čekání na to, co vlastně bude. Nakonec se dohodlo, že soutěž bude pouze pohárová a místo časomíry stáli za terči rozhodčí s praporky a se stopkami a čas se měřil jako za dávných časů. Na náladě závodníků to samozřejmě nepřidalo. Soutěž se kvůli tomu protáhla až do večerních hodin, takže se navraceli téměř za tmy. Některá družstva to i vzdala.

Děvčata z týmů “B” soutěž pojaly tak, že si úplně proházely posty, na umístění jim úplně nezáleželo a s časem 30,78 skončily na 7. místě. Holky z áčka s časem 23,58 na místě 4. Kluci zaběhli s časem 21,46 a bylo z toho 7. místo.

V sobotu je čeká poslední letošní soutěž ligy s celkovým vyhodnocením v Radhosticích. Doufejme, že vše bude fungovat, že si závodníci vylepší náladu a urvou ještě nějaké body a vyhodnocení si společně užijí. Dle zkušeností z minulých let je budeme očekávat ve Vacově možná i za svítání. Ale to k takovýmto akcím u hasičů odjakživa patří.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *