Soutěž Žihobce

V neděli proběhlo v zámeckém parku v Žihobcích poslední kolo letošního seriálu Šumavské hasičské ligy dětí. Vyrazili jsme se všemi třemi družstvy a přibrali s sebou i družstvo Přečína, které materiálně i trenérsky zajišťujeme. Soutěž provázelo slunečné počasí.

Jako vždy se začalo kategorií přípravky. Dvě místní družstva předvedla ukázku bez zařazení do soutěže. Naše přípravka skončila na 2. místě s časem 35,26 s.

V kategorii mladších se utkalo 7 družstev. Našim dětem se útok opravdu povedl, výsledný čas 18,52. Do okamžiku, než na startovní čáru nastoupilo družstvo Přečína, jsme si mysleli na první místo. Ale o pouhé 2 setiny nás přečínští z prvního místa sesadili. Dokončili útok v čase 18,50. Což nás samozřejmě hodně mrzelo, ale tyto děti bereme za své, tak jsme se z prvenství s nimi radovali. V kategorii starších se utkala 3 družstva. V této kategorii už se utkávají ostřílení závodníci. Naše děti doběhly s krásným časem 16,33 s, který bohužel stačil na 2. místo. Zaslouženě zvítězilo družstvo z Horního Pořící, které dokončilo v čase pouhých 15,19.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *