Memoriál Václava Maurice 2022

Poslední červencová sobota patří už několik let hasičům z Benešovy Hory, kteří na počest svého aktivního člena pořádají jeho Memoriál, formou dětské noční soutěže, letos již 16. ročník. Přijiždí sem družstva dětí z různých koutů a dokonce už několik let i z Moravy. Tuto soutěž velkého jména si nenechají ujít ani děti z Vacova.

Jako na každé soutěži zahajují družstva přípravek. Tentokrát byly 2, vacovská a letos poprvé přípravka z Dolan. Obě družstva se snažila, pohled na tyto malé dětičky lahodí oku snad každého diváka. Proto také všichni sklidili velký potlesk. O kousek lepší byla ta vacovská, ale šikovní byli všichni.

Pak přišla na řadu kategorie mladších dětí. V té se utkalo 8 družstev. Vacovské děti skončily na pátem místě s časem 22,65 na levém proudu a s časem 20,07 na pravém proudu.

V kategorii starších se utkalo 13 družstev. To naše skončilo také na pátém místě s časem 19,43 na levém proudu a 20.23 na pravém proudu.

Tato kategorie už soutěžila za úplné tmy. Po skončení proběhlo vyhlášení výsledků a jako každým rokem jsme shlédli krásný ohňostroj. Poté někteří odjeli domů a někteří přespali ve stanech.

Měsíc srpen bude pro děti soutěžně v rámci ŠHL bohatý. Čeká je soutěž v Poříčí, ve Vacově a v Dolanech.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *