Ples SDH Vacov

Závěr plesové sezóny ve Vacově patří již tradičně hasičskému plesu. Ples byl už 14 dní před termínem vyprodán do posledního místa. Tímto se tedy omlouváme všem, na které se nedostalo.

Po úvodní sérii a oficiálním zahájení plesu jsme shlédli předtančení juniorského páru Tanečního klubu Torra Písek. Své vystoupení zakončili tancem z filmu Hříšný tanec za velkého potlesku. Celým večerem nás již potřetí doprovázela hudební kapela Scéna ze Strakonic, které patří naše velké poděkování. Vtáhli na parket snad každého účastníka, rozparádili celý sál a vydrželi s námi do pozdních, lépe řečeno do brzkých ranních hodin. Další v programu bylo losování velké tomboly, kterému předcházelo jmenování Velkovezíra plesu, který má za úkol dohlížet na řádný průběh losování tomboly. Letos byl touto zodpovědností pověřen pan Ivan Uhlíř. A o půlnoci jsme se dočkali půlnočního překvapení v podání našich mladých kluků, které se podle reakcí publika také moc líbilo. Děkujeme klukům, kteří si pod vedením Petra své vtipné vystoupení připravili. A po půlnoci už jsme jen tancovali a tancovali.

Děkujeme všem našim sponzorům, díky kterým jsme mohli připravit hodnotnou tombolu, za sponzorskou výzdobu stolů děkujeme manželům Gregrovým. Poděkování patří i našim členkám a členům, kteří pomaháli s přípravami a realizací plesu.

A pokud se vám na plese líbilo jako nám, zapište si datum 16. 3. 2024. Protože tuto sobotu se bude konat již 15. Hasičský ples SDH Vacov. Samozřejmě s kapelou Scéna.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *