Kondolence

Ve středu 19. 7. v nočních hodinách při cestě k požáru rodinného domu havarovala hasičská cisterna kolínských profesionálních hasičů. Při této nehodě jeden hasič zemřel a tři byli zraněni.

Zemřel pprap. Zdeněk Hejduk, příslušník HZS Středočeského kraje. Bylo mu pouhých 34 let a doma na něj čekala nejen manželka, ale i dvouletý syn. Obrovská lidská tragédie.

I náš sbor se připojuje ke kondolenci a projevuje rodině a všem blízkým hlubokou soustrast nad touto bolestnou ztrátou mladého člověka. Takové je ale poslání hasiče. Denně zasahují u nebezpečných událostí a berou to jako samozřejmost. S takovým rizikem nastupují do práce každý den. Velice děkujeme za vaši práci, ať už profesionální nebo dobrovolnou.

ČEST VAŠÍ PAMÁTCE!

Chceme upozornit, že OFS Kutná Hora, jejímž aktivním členem Zdeněk Hejduk byl organizuje sbírku na pomoc rodině prostřednictvím transparentního účtu:

131-1013790237/0100

https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/131-1013790237

Veřejnou sbírku vyhlásila i ZO Odborového svazu hasičů Kolín, ve spolupráci s HZS Středočeského kraje. Pro účel sbírky byl zřízen transparentní účet

6454209359/0800

https://www.hzscr.cz/clanek/verejna-sbirka-na-podporu-rodiny-zesnuleho-hasice.aspx

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *