Dolany a Svatá Maří

V sobotu jsme se vydali do Dolan na předposlední letošní soutěž. Po zahájení šla jako první na start družstva přípravky, a to vacovská a budilovská. První skončily naše děti, a tak si s velkou radostí domů odvážely další zlatou medaili na krku. Následovala kategorie dětí mladších. Utkalo se celkem 7 družstev. Našim dětem minulou sobotu nešťastně uteklo první místo, ale tentokrát si ho utéct nenechaly a zvítězily s časem 17,91 s. Vyrazily s námi i děti z Přečína, které obsadily krásné 3. místo s časem 23,02. V kategorii dětí starších se utkalo 5 družstev. Naše družstvo jelo neúplné, k tomu jedna z proudařek jela po tréninku se zraněním, a tak to stačilo na 3. místo s časem 17,59. Ale celkově si stále drží prvenství v tabulce.

Poslední soutěž nás čeká 23. září v krásném zámeckém parku v Žihobcích a až do úplného konce to bude velmi napínavé. Po skončení soutěže v parku proběhne celkové vyhlášení letošního ročníku ŠHL.

Odpoledne soutěž v Dolanech pokračovala pohárovou soutěží. Tam vyrazila naše omladina. Družstvo žen s označením B zvítězilo s časem 21,39 s a krom poháru za 1. místo vyhrály hlavní cenu v podobě živého jehněte. A to ve Vacově ještě nebylo. Kluci skončili na 4. místě s časem 21,87 s.

A aby toho málo nebylo, večer všichni vyrazili na populární noční soutěž do Svaté Maří. Přibrali k sobě ještě holky z áčka. Tam ale už počasí nepřálo a většina týmů běžela v dešti.

Kluci rozběhli pěkný útok, ale s časem 22,31 to stačilo na 7. místo, z 20 týmů, což bereme za  pěkný výsledek. V kategorii žen se utkalo 9 družstev. Na této soutěži pravidla říkají, že i ženy musí běžet na 3 B, což je pro ně o dost delší vedení. Ženy A skončily na 6. místě s časem 28,36 a našim mladým děvčatům se nedařilo jako jsou zvyklá a tentokrát z toho byl neplatný pokus. Příští týden všichni dospělí pojedou na předposlední soutěž PBHL do Bohumilic.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *