Jedeme na výlet…

Tak tohle si v neděli řekli nejmladší členové našeho sboru, a to děti z přípravky a družstva mladších dětí. Po obědě jsme totiž vyrazili na slíbený výlet. Směr cesty byl jasný, ZOO Hluboká nad Vltavou. Celou zahradu jsme si společně prošli, po svačině se děti vyřádily na dětském hřišti, ochutnaly kuličkovou zmrzlinu, nakrmily kozy a po třech hodinách jsme vyrazili se spoustou zážitků zpátky k domovu. Počasí bylo více než letní, děti vůbec nezlobily, a tak jsme společně prožili hezkou, slunečnou neděli. Výlet jsme zakončili v cukrárně ve Vacově dobrou zmrzkou a na památku děti dostaly magnetku s huňatým medvědem.

Tento výlet měly děti zcela zdarma, protože jsme na něj použili finanční dar našeho dlouholetého člena, štědrého sponzora dětí, pana Miroslava Sedláčka, kterému patří za děti naše velké poděkování.

Poděkování patří SK Vacov, pod vedením Ing. Tomáše Nováka za zapůjčení autobusu, Jirkovi Kovářovi, který věnoval svůj čas a bezpečně nás odvezl i přivezl a ještě děkuji Mirce Pšeničkové, která s námi vyrazila a pomohla s organizací. Zapomenout nesmím ani na Verču Hozmanovou, která celou sezonu vypomáhá s dětmi na trénincích i soutěžích a na výlet s námi také samozřejmě vyrazila.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *