Okrsková soutěž

Slunečné sobotní dopoledne vylákalo na hasičskou trať do Benešovy Hory nejen hasiče z okrsku Vacov, ale i diváky. Konala se tam totiž soutěž v požárním sportu. Hasiči z Benešovy Hory si vzali pro letošní rok organizaci pod svá křídla, za což jim patří naše velké poděkování. Zázemí jako vždy perfektní, nejen závodní, ale výborné bylo i občerstvení. Sjelo se celkem 19 družstev.

Po nástupu nastoupili na startovní čáru ti nejmenší. Začalo družstvo přípravky, kde jsme se pochlubili nejmladším účastníkem soutěže, teprve tříletým Marečkem Pšeničkou, který měl na této soutěži svou premiéru. Celé družstvo předvedlo krásný útok, který zdržel pouze delší nástřik terčů.  Pokračovala kategorie dětí mladších, kde se utkala družstva Vacova a Přečína. Pak nastoupilo ostřílené družstvo dětí starších z Vacova. 

Po dětech začala soutěžit družstva žen. Třešničkou na dortu bylo exhibiční vystoupení speciálních družstev z odloučeného pracoviště Požární ochrany Čábuze. Rozstřel na dvě stříkačky PS 8, konopné hadice, kohoutový rozdělovač… Krásný útok a ukázková spolupráce obou soupeřících družstev pobavily nejednoho diváka.

Pak přišla na řadu kategorie mužů I a II.  

Celá soutěž proběhla v přátelské atmosféře, počasí nám přálo po celý den, a tak bereme hasičskou sezónu úspěšně za zahájenou. 

Děkujeme tímto všem organizátorům, sponzorům, Obecnímu úřadu Vacov, štábu soutěže a vám všem, kdo jste do Benešovy Hory dorazili, ať už soutěžit nebo jen strávit den s hasiči.

A jak to všechno dopadlo?

Přípravka: 
1. Vacov

Děti mladší:
1. Vacov
2. Přečín

Děti starší:
1. Vacov

Ženy I:
1. Vacov B
2. Vacov A

Ženy II:
1. Přečín
2. Javorník

Muži I:
1. Benešova Hora A
2. Benešova Hora B
3. Vacov B
4. Vacov A
5. Rohanov

Muži II:
1. Benešova Hora
2. Přečín
3. Javorník
4. Rohanov

Speciál Čábuze/Vacov:
1. Mistři
2. Učedníci

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *