Hasičský Josefovský ples 2022

Po více než dvou letech jsme se na svátek Josefů sešli v obecním sále na tradičním XIII. hasičském plese. Jakmile začal předprodej vstupenek, bylo hned jasné, že hravě naplníme kapacitu sálu, a to je začátek úspěchu. Celým večerem nás již podruhé provázela kapela Scéna ze Strakonic a podruhé nám dokázali, že výběr jejich kapely byla správná volba. Po úvodu se nám představila taneční country skupina Monkeys také ze Strakonic. Následoval prodej a výdej tomboly.
Ve 22.30 hodin přišel na řadu další vstup. Tři soutěžní dvojice si měli možnost vyzkoušet, jak se obléká a obouvá do zásahových obleků. Stejně tak jako kluci, když jedou k ohni, i oni se oblékali pod časovým tlakem, akorát za lepší vidinou, a tím bylo vítězství dortu s hasičským motivem. Mezi tři soutěžící se dostal i člen naší zásahové jednotky, Jirka Lazna, proto jsme museli zaimprovizovat a soutěžení mu zkomplikovat, aby nebyl vůči soupeřům ve výhodě. Ale i přes to Jirka zaslouženě zvítězil. Poté následovalo losování velké tomboly a zábava až do ranních hodin.
Touto cestou chceme znovu poděkovat všem našim členkám a členům za pomoc při přípravě plesu, zvláštní poděkování patří Martinu Pšeničkovi, jeho manželce a jeho týmu za “výdej hasiv” a všem sponzorům za podporu při přípravě bohaté tomboly.
Už dnes se můžeme těšit na 18. březen 2023, kdy plánujeme ples a budeme pevně doufat, že se vydaří stejně dobře jako ten letošní.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *