Lampionový průvod

V sobotu jsme pro děti uspořádali v pořadí již třetí lampionový průvod. Tentokrát jsme slíbili, že představíme sv. Václava, a tak se také stalo. Před obecním úřadem se sešlo odhadem kolem stovky účastníků s různými motivy lampionů. Krásně osvětlený průvod vyrazil obcí a svou cestu zakončil na tréninkovém fotbalovém hřišti za úplné tmy. Tam jsme formou stínového divadla s vyprávěním shlédli legendu o sv. Václavovi. Podle reakcí dětí i dospělých se jim náš program líbil. Za tyto reakce jsme moc rádi.

Závěrem musíme poděkovat. Za scénář paní Katce Smilové, za secvičení a mluvené slovo slečně Daniele Hadravové. Svatého Václava ztvárnil Vašík Sláma, krále Boleslava Jindra Srb, dále účinkovaly Verča Hozmanová, Sofie Barcalová a Nikola Zajacová. Akci technicky zajistili Adam Ševčík a Petr Škopek, ozvučili Tomáš a Ondřej Novákovi. Průvod zabezpečili Jirka Kovář, Standa Moravec a Jaromír Jírovec. A jaké to bylo můžete shlédnout díky šikovné fotografce Anně Havlové v naší fotogalerii.

A my máme rok na to, abychom vymysleli pro děti další podzimní akci. Už teď mohu prozradit, že nápad už máme :-). A tak se těšíme za rok na viděnou.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *